A Tökéletesbőr Alapítvány minden évben támogat egy kiválasztott szervezetet, ezzel segítve azon egyesülések munkáját és működését, akik valódi segítséget nyújtanak a rászorulóknak. Szépségipari tevékenységünkből eredően elsősorban olyan alapítványokat kutatunk fel, akik valamilyen esztétikai problémával küzdőknek segítenek. Számos olyan betegség szemtanúi lehetünk, amelyek nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is nyomot hagynak, minden egyes nap emlékeztetve a felépülőt és környezetét az átélt szörnyűségekre. Célunk, hogy egy-egy nagyobb, akár az életet is veszélyeztető betegség után legyengült, lelkileg meggyötört, de annál erősebb hölgyek újra szépnek és elbűvölőnek láthassák magukat. Hisszük azt, hogy a szépség is erősebbé tehet, hogy egy-egy bók és szívből jövő dicséret melengeti a szívet és megsimogatja a lelket, hogy mindezekkel Mi is részesei lehetünk a teljes gyógyulásnak, és mosolyt fakaszthatunk egy elkeseredett arcon. 


Valljuk, hogy minden emberi lény eredendően csodaszép, és a belső szépség ragyogását külsőleg csak erősíteni tudjuk. 


"Ott kezdődik a nagyemberség, hogy az ember észreveszi, hogy mások is élnek a földön őkívüle, és amit tesz, úgy teszi, hogy nemcsak magára gondol, hanem másokra is."  (Szabó Magda)

Az idei évben a Mellrákinfó Egyesület működésének támogatását választotta a Tökéletesbőr Alapítvány csapata. A karitatív szervezet csodálatos munkát végez azon emberek segítésével, akik érintettek vagy felépültek a mellrák után, illetve nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre is, hiszen a prevenció fontosságának megfelelő kommunikálásával sok-sok életet menthetünk meg. Az Egyesület aktív munkatársai maguk is átestek a betegségen, felépültek belőle, és ahol csak lehet, hangoztatják az önvizsgálat fontosságát, illetve, az érintettek mellett állnak, átadják tapasztalataikat, segítenek átvészelni az általuk már megtapasztalt borzasztóan nehéz időszakot.

A Tökéletesbőr Alapítvánnyal karöltve most ÖN is segíthet! Minden egyes megvásárolt Image Skincare Prevention+ fényvédővel 100 Ft-tal támogatja a Mellrákinfó Alapítványt!

 

 

 

Kapcsolat


1054 Budapest,
Alkotmány u. 18. 2/1. kapucsengő: Beautywood Group

info@beautywood.hu


Copyright © 2022 tokeletesbor.hu
Adatkezelési tájékoztató I Cookie kezelés