IMAGE SKINCARE SIKERGYANÚS ÚJDONSÁGOK
A kozmetikai iparág egyik leginnovatívabb márkája, az Image Skincare az idei évben is az immár hagyománnyá vált Worldwide Launch Party keretében mutatta be a szakma és a sajtó képviselőinek termékújdonságait.
Bővebben

A BŐRÁPOLÁS SEJTSZINTŰ MEGKÖZELÍTÉSE
Letisztult, gyógyszertári krémekre hajazó tégelyek és tubusok, egyszerű elnevezések, színkódos csomagolás jellemzi az új trendet képviselő arcápolókat – és nem ez az egyetlen, amiben lényegesen különböznek megszokott krémjeinktől.
Bővebben

A RETINOL AZ ÚJ HIALURONSAV
Ahogyan a hialuronsav, úgy a retinol is bőrgyógyászati készítményekben kezdte pályafutását. Mára a retinolok és retinoidok egyre gyakrabban fordulnak elő a nagyközönségnek szánt otthoni arcápolókban és mindinkább fenyegetik a hialuronsavak vezető pozícióját.
Bővebben

A tökéletes bőr csak egy pumpálásnyira van!
Mi a legkézenfekvőbb, ha makulátlan arcbőrre vágyunk? Természetesen az, ha egy erős fedést adó alapozót vetünk latba – maszk hatás nélkül!
Bővebben

Szuper-antioxidánsokkal az egészség fenntartásáért
Az antioxidánsok nagyon sokfélék lehetnek, vannak köztük természetes eredetűek és szintetikusak is. A közös tulajdonságuk az, hogy felveszik a harcot a szabadgyökökkel szemben, egyfajta védőpajzsot alkotnak és hatástalanítják őket. A szabadgyökök által okozott károsodás számos betegség forrása és az öregedésért is felelősségre vonható.
Bővebben

HIGH-TECH LAPMASZKKAL A FIATALABB ARCBŐRÉRT
Professzionális biomolekuláris hidrogél maszk kezeléssel szépülhetünk! A professzionális kozmetikumok világának legdinamikusabban fejlődő márkája, a floridai IMAGE Skincare lapmaszk újdonságai zselés állaguknál fogva valódi újdonságot jelentenek a maszkok kategóriájában.
Bővebben

Image Skincare újdonságok 2017.
Megérkeztek az Image Skincare professzionális szépségipari márka legújabb termékei!
Bővebben

SIMA BŐR, EGYENES ORR, DÚS AJKAK –FELTÖLTÉS MAGASFOKON
A hialuronsavas töltőanyagoknak immár az 5. generációja jelent meg a hazai piacon is, mely a tudományos fejlesztéseknek köszönhetően nemcsak többet tud, de tartósabb és biztonságosabb is a korábbiaknál.
Bővebben

YANA KOLLAGÉN ITAL A FIATALSÁGÉRT
Az ősi kultúrákban a Yana az utazást, az utat jelentette, most pedig a YANA™ az utazás maga a ragyogó bőrhöz, mely belülről indul. Az ősi bölcsesség és a modern technológia egyedülálló összeolvadása fedi fel azt az új utat, mely segítségével a még fiatalabb, még ragyogóbb arcbőrt érjük el.
Bővebben

Foltok, ráncok végnapjai
Az úgy kezdődött, hogy a hóhért akasztották, azaz egy alapos bőrdiagnosztikát végeztek el rajtam a Beauty Forum kiállítás alkalmával. A vizsgálat eredményeképpen immár papírom is lett legfőbb bőrproblémámról, a pigmentfoltjaimról. Egészen ezidáig próbáltam a barna foltokat nagyvonalúan kezelni és szemet hunyni felettük, de most, hogy szembesítettek velük, úgy éreztem, mégiscsak tennem kell valamit!
Bővebben

VII. International Forum on Plastic Surgery
2015. szeptember 17-19. között került sor a VII. International Forum on Plastic Surgery elnevezésű kongresszusra, mely egyben a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság 25. Jubileumi Kongresszusa is volt. A rendezvénynek Szegeden a Hunguest Hotel Forrás adott helyet. A Kongresszuson a Beautywood Kft. is képviseltette magát.
Bővebben

IMAGE Skincare partnereket keresünk
Bővebben

10 perces bőrápolás a tökéletességért
Ageless Total Facial Cleanser - a 10 perces rutin része! Mindenki vágyik a tökéletes bőrre. De vannak, akik úgy gondolják, ez időigényes és nem fér bele a napi teendők mellé. Inkább mivel oldják meg a problémát? Vastag alapozóval. Természetesen ez nem fogja megoldani a bőrproblémák forrását. Ismerős? A jó hír az, hogy a csodálatos bőr elérhető és nem is tart sokáig a folyamat.
Bővebben

Tökéletes bőrápolás és alapozási tippek az ünnepi vacsorákra
Belefáradtál abba, hogy sok-sok réteg alapozót kenj arcbőrödre, igyekezve hibátlan és sima megjelenést teremteni, és állandóan az a vége, hogy a karácsonyi vacsorán az alapozás szétcsúszik, a bőr pedig fénylik? Lehet, hogy nekünk van megoldásunk: a bőr előkészítése alapvetően fontos a tartós alapozáshoz.
Bővebben

New York bál jótékonyság 2014.
A kezdeményezéshez az Image Skincare magyarországi forgalmazója, a Beautywood Kft. is csatlakozott, mint a bál egyik főtámogatója. Az M1-en futó Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató műsor korábbi résztvevőjének, Kormányos Vanesszának a megsegítésére fordította az idei New York bál tombolabevételének teljes összegét a New York Palota.
Bővebben

VIP vendég az Image partin!
Idén április 8-án került megrendezésre az IMAGE Skincare Worldwide Launch Party (világméretű termékbevezető rendezvény) a világ jelentős nagyvárosaiban, melyen bőrápolási szakemberek, orvosok és a szakmai sajtó képviselői vettek részt és lehetőségük nyílt elsőként megismerni az IMAGE Skincare legújabb termékeit. Összességében az IMAGE Skincare több mint 100 partit szervezett a világ jelentős nagyvárosaiban, 15 000 résztvevővel.
Bővebben

Iluma kezelési protokoll
Az Image legújabb, átfogó kezelése ötvözi a legfrissebb innovációkat, és világosító technológiákat, anélkül, hogy irritálnánk a bőrt.Ez az eljárás halványítja a hiperpigmentációs elváltozásokat.A legújabb fejlesztéseket, és öregedésgátló módszereket alkalmazva, hámlasztja és ragyogóvá teszi a bőrt. Előnye, hogy bármely bőrtípusnál alkalmazható.
Bővebben

Aqualyx nemzetközi emelt színtű képzés plasztikai sebészek és bőrgyógyászok részére - beszámoló
2015. március 2-án került sor az Aqualyx nemzetközi szakmai továbbképzésére Spanyolországban, Barcelonában a Beatriz Beltrán klinikán impozáns környezetben.
Bővebben

Aqualyx - újdonság a zsírbontásban
A helyi adipozitás nem műtéti kezelése Aqualyx zsírbontó injekcióval. Tekintse meg összefoglaló videónkat az Aqualyx szakmai továbbképzések menetéről, majd nézze meg, hogyan történik az eljárás. Ha felkeltettük érdeklődését újdonságunk iránt, keressen meg Bennünket elérhetőségeinken!
Bővebben

Újdonság! HIFU fókuszált ultrahang
Csúcstechnológia az arcfiatalításban! Megérkezett a HIFU (High Intensity Focused Ultrasonic) fókuszált ultrahang! E-Clip orvosáesztétikai felhasználásra, Focus szépségipari felhasználásra!
Bővebben

Image Skincare Launch Party 2014.
2014. március 13-án került sor az Image Skincare éves rendezvényére, melyen több híresség is részt vett idén. A rendezvénynek a Kiosk Budapest adott helyet. Több díj is kiosztásra került Partnereink között. Mindenki kiválóan érezte magát az est folyamán, és nagy ováció fogadta az Image Skincare megújult kinézetű termékeit és új termékcsaládját, az Ilumát is.
Bővebben

Ünnepélyes felajánlás decemberben
Tökéletesbőr Alapítvány decemberi felajánlása az Angyali Szemek Alapítvány részére. Szabó Magda szavait követve célunk szépségipari tevékenységünkből eredően, hogy segítő kezet nyújtsunk olyanoknak, akik esztétikai problémával küzdenek, betegségük külsejüket is megviselte és nyomott hagyott rajta.
Bővebben

Fine Thread Contouring International Workshop
2013. szeptember 23-24-én került megrendezésre a Royal Clinics orvos-esztétikai központban a Fine Thread Contouring International Workshop, melyen nemzetközileg elismert plasztikai sebészekkel találkozhattak a résztvevők. Gyakorlati képzésen a frissen tanult ismeretek kipróbálásra is kerülhettek a képzés második napján.
Bővebben

Image Skincare World Wide Launch Party
2013. március 14. Image Skincare Worldwide Launch Party összefoglaló! Tekintse meg mi minden történt velünk ezen a napon, milyen díjak kerültek kiosztásra és milyen meglepetésekre számíthattak a résztvevő Image Skincare Partnerek és kísérőik.
Bővebben

Keresztes Ildikó O2 lift kezeléssel szépül
Keresztes Ildikó, kisimult arcbőrét egy teljesen új hollywoodi eljárásnak köszönheti. Az énekesnő ezúttal Image Oxigén Lift arckezelést tesztelt, melyet csupán nemrég mutattak be Amerikában, mostanra pedig itthon is elérhető, egyre népszerűbb a hazai hírességek körében is.
Bővebben

Jó minőségű mikrotűs rollerek
Miről ismerhetjük fel a jó minőségű mikrotűs rollereket? Az európai piacon történő eladásokhoz jogi előírás szabja meg, hogy a termékeken kötelező feltüntetni a CE jelzést, mely az eszköz szabványnak történő megfelelését igazolja. Orvosi eszközöknél a CE jelzést egy egyedi azonosító szám követi. A DTS MG rollerek konformitását az SGS (tanúsító cég) vizsgálta be, és az egyedi azonosító szám a CE0120.
Bővebben

Vidéki oktatás
Az Image Skincare szakmai továbbképzéseket nemcsak Budapesten, hanem vidéken is érdeklődéssel fogadják a szakemberek, így folyamatosan szervezünk vidéki oktatásokat is, hogy minél szélesebb körben megismertessük az Image Skincare professzionális termékcsaládjait a szakemberekkkel.
Bővebben

Genosys DTS dermaroller oktatás
Ezúton szeretettel meghívjuk a 2012. november 17-én (szombat) 10-16 óra között megrendezésre kerülő szakmai továbbképzésünkre a DTS dermaroller kollagén indukciós terápiás kezelésre a Royal Clinics orvos-esztétikai központban, Budapest belvárosában.
Bővebben

Újdonság! PRP és Fine Thread Contouring oktatás
PRP és Fine Thread Contouring oktatás plasztikai sebészek és bőrgyógyászok számára nemzetközileg is elismert plasztikai sebésszel, tolmácsolással. A Beautywood Kft. mindig figyeli a legújabb piaci tendenciákat, és elsőként hozzá el azokat a szakembereknek.
Bővebben

Szakmai továbbképzés orvosoknak
Sajnáljuk, hogy nem tudott időt szakítani a szeptember 29-én megrendezett Piacvezető Szakmai továbbképzés Image Skincare orvosi peelingre II.szint címet viselő oktatásunkra. Bízunk benne, hogy a következő workshopon Önnel is találkozunk majd. Engedje meg, hogy kedvcsinálóként pár mondatot meséljünk a mostani oktatásunkról.
Bővebben

Age later akadémia meghívó
Legyen az elsők között és ismerje meg a legújabb 4 in 1 arcfiatalítás módszerét! Az arcfiatalítás egyik legújabb, forradalmian új kombinációja a 4 lépésből álló kezeléssorozat, amely ideális a bőr feszességének javítására, különböző bőrhibák mérséklésére, eltávolítására.
Bővebben

Genosys nemzetközi workshop videó kedvezményes áron
Lemaradt a Genosys nemzetközi szakmai továbbképzésről? Amennyiben lemaradt a január 10-én tartott nemzetkzözi Genosys Workshopról, de érdekelné és hasznosnak találná az előadás anyagának megismerését, akkor rendelje meg az előadáson készült videóanyagot kedvezményesen!
Bővebben

Bérelhető orvosi készülékek
Mielőtt beruházna egy új készülékre, próbálja ki! Akár 1 napra is bérelhető piacvezető technológiákat alkalmazó készülékek: Scarlet RF, frakcionális rádiófrekvencia, Fraxis, frakcionális Co2 lézer, Venus Freeze, orvosi rádiófrekvencia.
Bővebben

Kapcsolat


1054 Budapest,
Alkotmány u. 18. 2/1. kapucsengő: Beautywood Group

info@beautywood.hu

+36 70 312 66 70
Fax: +36 1 354 01 46

Rendelés leadása:

Az éjfélig leadott rendeléseket másnap átadjuk a GLS futárnak kiszállításra.

Kiszállítás:

Minden nap.

Nyitva tartás:

H-P 9-17

Copyright © 2020 tokeletesbor.hu
Adatkezelési tájékoztató I Cookie kezelés