Cégünkről

A Beautywood Kft. a szépségipari és esztétikai piac legnagyobb tapasztalattal rendelkező szakembereinek csapatát tudhatja maga mögött. Technológia - eredmény - elégedettség, a mi tudásunk, az Ön sikere, az Ön sikere, a mi felelősségünk!

Az évtizedes gyakorlat, a piac alapos ismerete teszi lehetővé, hogy a Beautywood az Ön igényeit leginkább kiszolgáló technológiákat, berendezéseket és hatóanyagokat biztosítsa vállalkozása számára. Forradalmian új termékcsaládokat kínálunk Önnek.

Európában és az USA-ban jól csengő márkák termékeiből válogathat és javasolhat új kezeléseket vendégei számára. Partnerkapcsolatainkban elsődleges fontosságú egy olyan üzleti modell biztosítása, mellyel partnereink előnyös és kiváló üzleti lehetőséghez jutnak. Ennek megfelelően kerültek alapos átgondolás után kiválasztásra azok a márkák és termékek, melyeket kínálunk. Partnereinket segítjük az eladás folyamán, szakmailag támogatjuk őket, és igyekszünk a megfelelő hátteret biztosítani számukra. Az Ön sikere a mi sikerünk!

A mi tudásunk, az Ön sikere! | Az Ön sikere, a mi felelôsségünk!

Kapcsolat


1054 Budapest,
Alkotmány u. 18. 2/1. kapucsengő: Beautywood Group

info@beautywood.hu


Copyright © 2022 tokeletesbor.hu
Adatkezelési tájékoztató I Cookie kezelés