Keresztes Ildikó O2 lift kezeléssel szépül

Keresztes Ildikó, kisimult arcbőrét egy teljesen új hollywoodi eljárásnak köszönheti. Az énekesnő ezúttal Image Oxigén Lift arckezelést tesztelt, melyet csupán nemrég mutattak be Amerikában, mostanra pedig itthon is elérhető, egyre népszerűbb a hazai hírességek körében is.


„Igazság szerint, hosszú éveken keresztül nem vettem észre milyen az orrom, aztán az idő múlásával az embernek egyre jobban elvékonyodik az arca, és egyre határozottabban kezdte uralni ez a testrészem az arcomat. Mivel többet láttam magam kamerába, egyre inkább zavart. Az orvosom tanácsára műtettem meg, ő javasolta, hogy az orrsövényferdülést ellensúlyozó műtét során egy pici esztétikai korrekciót is végezzünk el”- mesélte Ildikó.

„Néha elfelejtek enni, meg aludni!”
„Mivel az életem 80%-a a nagyközönség előtt zajlik, a külsőmnek mindig rendben kell lennie. Ez nem azt jelenti, hogy hétköznap talpig műszempillában és magas sarkúban sétálok. Ilyenkor nem szeretem magam sminkelni”- mesélte Ildikó, aki azt is elárulta szereti a különféle szépség újdonságokat kipróbálni. „Nagyon sokféle krémet használok, imádom őket, a lakás tele van mindenféle szépészeti cuccal. Ha relaxálok, különböző pakolásokat használok, meg illóolajokat. Azonban úgy gondolom, a szépség alapja a megfelelő mennyiségű alvás. Ez számomra nem csak a megjelenésem, de a hangom miatt is elengedhetetlen. Sajnos egyetlen dolgot nem tudok kiirtani az életemből, és az a stressz. Folyamatos rohanásba vagyok, az elvetemült művész szakma teljesen ellentétes egy sportoló hétköznapjaival, tehát amennyi rendszer volt régebben az életemben, pont annyi rendszertelenség van most. Hajlamos vagyok elfeledkezni magamról, a saját egészségem éppen ezért kardélen áll ilyen szempontból. Néha elfelejtek enni, meg aludni, és ezért mindezt különböző szépségkezelésekkel próbálom kompenzálni”- árulta el az énekesnő.

Az énekesnő forradalmian új szépészeti eljárást tesztelt
Mindenki tudja, hogy az oxigén elengedhetetlen az élethez, és bőrünk számára is nélkülözhetetlen. Ennek a különleges összetevőnek az erejét, most a szépségipar is felfedezte. „Igazából nem szeretem a nagyon természetellenes beavatkozásokat, ráadásul félek is a különböző műtétektől. Éppen ezért szeretem profi emberekkel körülvenni magam, akikkel jól tudok együtt dolgozni és akikben megbízom. Ezért is fordultam az orrműtét után Dr. Csernus Krisztinához, aki profi szakember és olyan dolgokat ajánlott számomra, amitől még szebb és még üdébb lehetne a megjelenésem”- mondta Ildikó, aki a nemrégiben letesztelte a hollywoodi sztárok egyik csodafegyverét az Oxigén Lift arckezelést. „Az Oxigén Lift kezelés által az oxigén a bőr legmélyebb rétegeibe hatol be fájdalommentesen. Az eljárás során az oxigén buborékoknak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is tápláljuk, ezáltal az feszesebb, üdébb, fiatalosabb lesz, kisimítja és felfrissíti a fakó arcbőrt.”


Borbély-Szoják Zsanett, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ szépségápolási szakértője elárulta, Ildikó bőrének regeneráló összetevőkre volt szüksége, ezért választotta ezt a vitalizáló kezelést. „A friss oxigén regeneráló és sejtmegújító hatása jelentős. Ez nem csupán a szennyezett városi levegő okozta bőrproblémák ellensúlyozására alkalmas, de lassítja az öregedési folyamatokat, harcol a szabad gyökök ellen, és javítja a keringést.”

 


 

Kapcsolat


1054 Budapest,
Alkotmány u. 16. II/7. 30-as csengő

info@beautywood.hu

+36 70 312 66 70
Fax: +36 1 354 01 46

Rendelés leadása:

Az éjfélig leadott rendeléseket másnap átadjuk a GLS futárnak kiszállításra.

Kiszállítás:

Minden nap.

Nyitva tartás:

H-P 9-17

Lépjen velünk kapcsolatba!

Az üzenet küldésével Ön kijelenti, hogy ismeri és elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat!

Copyright © 2018 tokeletesbor.hu
Adatkezelési tájékoztató I Cookie kezelés