Szakmai továbbképzés orvosoknak

Sajnáljuk, hogy nem tudott időt szakítani a szeptember 29-én megrendezett Piacvezető Szakmai továbbképzés Image Skincare orvosi peelingre II.szint címet viselő oktatásunkra. Bízunk benne, hogy a következő workshopon Önnel is találkozunk majd. Engedje meg, hogy kedvcsinálóként pár mondatot meséljünk a mostani oktatásunkról.

A rendezvény sikerét mutatta, hogy az előadások után vendégeink még sokáig maradtak, hogy az előadókkal a technológiákról. Ahogyan a képeken is láthatja, teltházas rendezvényt tartottunk, de az Ön helye üres maradt. Bízunk benne, hogy a következő rendezvény sikeréhez vendégünkként Ön is hozzá fog járulni, mi pedig segíteni fogunk tudni Önnek abban, hogy megtalálja azokat az utakat, amin hosszú távon érdemes elindulni annak érdekében, hogy praxisát valóban minőségi módon fejleszthesse.

Amennyiben úgy gondolja, hogy már most szeretne többet megtudni az új technológiákról, és szeretne hatékonyabb, könnyebben elvégezhető és gyorsabb kezeléseket nyújtani pácienseinek, forduljon Hozzánk bizalommal!

 

Kapcsolat


1054 Budapest,
Alkotmány u. 16. II/7. 30-as csengő

info@beautywood.hu

+36 70 312 66 70
Fax: +36 1 354 01 46

Rendelés leadása:

Telefonon kedd 17:00-ig, E-mailben kedd 24:00-ig

Kiszállítás:

minden csütörtökön. A kedd éjfélig leadott rendeléseket csütörtökön postázzuk.
A rendeléseket a GLS futárszolgálat teljesíti, a rendelést csomagszám alapján nyomon követheti ITT

Nyitva tartás:

H-P 9-17

Lépjen velünk kapcsolatba!

Az üzenet küldésével Ön kijelenti, hogy ismeri és elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat!

Copyright © 2018 tokeletesbor.hu
Adatkezelési tájékoztató I Cookie kezelés