Iluma kezelési protokoll

Az Image legújabb, átfogó kezelése ötvözi a legfrissebb innovációkat, és világosító technológiákat, anélkül, hogy irritálnánk a bőrt.Ez az eljárás halványítja a hiperpigmentációs elváltozásokat.A legújabb fejlesztéseket, és öregedésgátló módszereket alkalmazva, hámlasztja és ragyogóvá teszi a bőrt. Előnye, hogy bármely bőrtípusnál alkalmazható.Kezelési idő: 50 perc

Felhasznált anyagok:
Iluma gél alapú lemosó, I-prep zsírtalanító, Total Resurfacing Maszk, 25 % antioxidáns fokozó, Vital C Repair krém, Vital C Enzyme maszk, 25% kojic fokozó, Iluma Intense Lightening Szérum, Iluma Brigtening krém, Fényvédő, Ormedic ajakápoló

A kezelés menete:

  1. Letisztítás: Tisztítsuk le a bőrt az Iluma gél alapú lemosójával.
  2. Zsírtalanítás: Itassuk át a gézlapot az I-prep zsírtalanítóval, és távolítsuk el a felesleges zsírt a bőr felületéről.
  3. Peeling: Vigyük fel az arcra az Ageless Total Resurfacing maszkját, kezdve a homloknál, majd az arc bal oldalára, a jobb oldalára, az orr területére, illetve az ajkak köré. 10 perc hatóidő leteltével mossuk le a maszkot a bőrről.
  4. Tisztítás/Nyomkmodás
  5. Masszázs: Tegyünk egy cseppentőnyi 25% antioxidáns fokozót a Vital C hidratáló Repair kréméhez, majd 5-10 percen keresztül masszírozzuk át az arc-nyak-dekoltázs területét.
  6. Maszk: Tegyünk egy cseppentőnyi 25% kojic fokozót a Vital C Enzyme maszkhoz, majd hagyjuk 10 percig hatni. ( a hatóidő alatt, alkalmazhatunk kéz,-talp,- vagy lábmasszázst az Iluma Világosító testápolójával)
  7. Világosítás: Vigyük fel az Iluma Intense Lightening szérumot a kezelt területre.
  8. „Ragyogás” biztosítása: Vigyük fel az Iluma Brightening krémet a kezelt területre.
  9. Megelőzés: A kezelés végén gondoskodjunk a fényvédelemről, és a telt, ápolt ajkakról, az Image 50 SPF fényvédőjével, és az Ormedic ajakápolójával.
  10. Otthoni ápolás: Image Post Treatment Kit átadása a vendégnek.

Személyre szabás: 
a világosítás és ragyogás fokozásának érdekében, a peelinget kiegészíthetjük egy cseppentőnyi 25% C-vitamin fokozóval
Optimalizálás: 
Az Iluma Brightening krémhez hozzáadható egy cseppentőnyi 25% Hyaluron fokozó.
Ajánlás: 
Iluma, Vital C, Ageless termékek 

*A gyártó az első és harmadik lépésben ajánlja a gőz használatát, valamint a tisztítást követően végzi a masszírozást. A bőrtípustól és a kezelés céljától függően, ez természetesen egyénre szabottan alkalmazható, módosítható.

Kapcsolat


1054 Budapest,
Alkotmány u. 18. 2/1. kapucsengő: Beautywood Group

info@beautywood.hu

+36 70 701 0454

Copyright © 2020 tokeletesbor.hu
Adatkezelési tájékoztató I Cookie kezelés