Aqualyx nemzetközi emelt színtű képzés plasztikai sebészek és bőrgyógyászok részére - beszámoló

2015. március 2-án került sor az Aqualyx nemzetközi szakmai továbbképzésére Spanyolországban, Barcelonában a Beatriz Beltrán klinikán impozáns környezetben.

Aqualyx nemzetközi emelt színtű képzés plasztikai sebészek és bőrgyógyászok részére - beszámoló

2015. március 2-án került sor az Aqualyx nemzetközi szakmai továbbképzésére Spanyolországban, Barcelonában a  Beatriz Beltrán klinikán impozáns környezetben.

Az út és a spanyolországi programok is kifogástalan szervezésről tanúskodtak. A spanyol tradicionális ételek, a városnézés felejthetetlen élményt nyújtott a résztvevőknek, melyhez az új ismeretekre nyitott, barátságos csapat is hozzájárult.

A szakmai továbbképzés színvonalát emelte Hernán Raúl Pinto, nemzetközi szinten is elismert plasztikai sebész magas szintű elöadása és gyakorlati bemutatója. A szemléletformáló  előadás révén új utak nyíltak meg az Aqualyx professzionális alkalmazásában.

Partnereinkkel elégedetten és számos új információval tértünk vissza Magyarországra. Eldöntöttük, hogy jövőre is megszervezzük a képzést, hogy aki idén le is maradt róla, legyen lehetősége fejlődni és új ismeretekre szert tenni az Aqualyx témakörében.
 

Kapcsolat


1054 Budapest,
Alkotmány u. 16. II/7. 30-as csengő

info@beautywood.hu

+36 70 312 66 70
Fax: +36 1 354 01 46

Rendelés leadása:

Az éjfélig leadott rendeléseket másnap átadjuk a GLS futárnak kiszállításra.

Kiszállítás:

Minden nap.

Nyitva tartás:

H-P 9-17

Lépjen velünk kapcsolatba!

Az üzenet küldésével Ön kijelenti, hogy ismeri és elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat!

Copyright © 2018 tokeletesbor.hu
Adatkezelési tájékoztató I Cookie kezelés