10 perces bőrápolás a tökéletességért

Ageless Total Facial Cleanser - a 10 perces rutin része! Mindenki vágyik a tökéletes bőrre. De vannak, akik úgy gondolják, ez időigényes és nem fér bele a napi teendők mellé. Inkább mivel oldják meg a problémát? Vastag alapozóval. Természetesen ez nem fogja megoldani a bőrproblémák forrását. Ismerős? A jó hír az, hogy a csodálatos bőr elérhető és nem is tart sokáig a folyamat.

Napi néhány perc csupán - pontosan 10 percről beszélünk. 5 perc reggel, és 5 perc este, mindösszesen ennyire van szükség. Indítsuk hát a stopperórákat és készüljünk fel a "wow" pillantásokra. Kezdjük!

Tisztítás és hámlasztás: 1 perc
Kezdjük a bőrápolási programot a bőr megtisztításával és hámlasztásával. Szerencsére vannak olyan termékek, melyek ezt egy lépésben lehetővé teszik. Aknéra hajlamos bőrön használja az Image Clear Cell salicylic gel cleanser lemosót, ezzel eltávolítja a felesleges faggyút és lehámlasztja az elhalt bőrsejteket. Fáradt, idősödő bőrön inkább az Image Ageless total facial cleanser lemosó glikolsav tartalma éri el a hámlasztást, miközben a pH-t is egyensúlyba hozza. Bármelyik lemosót választja, mindenképpen végezzen vele 1 percen masszázst a bőrön. 

Ápolás: 3 perc
Következő a bőrtípusnak és bőrproblémának megfelelő ápoló termék felvitele. Hagyjon időt az ápoló terméknek a felszívódásra. Aknéra hajlamos bőrön használhatja a Clear Cell salicylic clarifying tonic folyadékot, ami szabályozza a faggyúkiválasztást, elpusztítja a káros baktériumokat, és közben még a gyulladást is csökkenti. Idősödő vagy napkárosodott bőrön az Image Ageless total anti-aging serum különleges vektoros techológiájával kezeli a ráncokat és biztosítja az egészségesen ragyogó hámot. A ráncok töltésére pedig alkalmazza az Image Ageless total pure hyaluronic fillerét. Ne feledje, az Image valamennyi terméke kombinálható egymással, használja őket bátran, egyszerre akár többfélét. 

Hidratálás és fényvédelem: 1 perc
Akár munkába siet, akár szabadtéri programja van például hétvégén, az arc hidratálsága mindig fontos lesz. Reggel vigye fel az Image Prevention + daily matte moisturizer SPF 32 mattító hidratáló fényvédőt, ami kiváló sminkalap is egyben. A hidratáló fényvédőt, bármelyiket is választja, alaposan dolgozza a bőrbe. Ha éjszakai regenerálásra van szüksége, az Image Ageless total repair crème terméke alvás közben hámlaszt és regenerál

Ha a fenti rutin valóban rutinná válik, akkor nyugodt szívvel állíthatja, hogy valóban csupán napi 10 perc alatt megfelelően gondoskodott legnagyobb szervéről, a bőrről.

Kapcsolat


1054 Budapest,
Alkotmány u. 18. 2/1. kapucsengő: Beautywood Group

info@beautywood.hu

+36 70 701 0454

Copyright © 2020 tokeletesbor.hu
Adatkezelési tájékoztató I Cookie kezelés