Foltok, ráncok végnapjai

Az úgy kezdődött, hogy a hóhért akasztották, azaz egy alapos bőrdiagnosztikát végeztek el rajtam a Beauty Forum kiállítás alkalmával. A vizsgálat eredményeképpen immár papírom is lett legfőbb bőrproblémámról, a pigmentfoltjaimról. Egészen ezidáig próbáltam a barna foltokat nagyvonalúan kezelni és szemet hunyni felettük, de most, hogy szembesítettek velük, úgy éreztem, mégiscsak tennem kell valamit!

Mert az ugye nem lehet, hogy bort iszom, de vizet prédikálok: amikor arra bíztatok mindenkit, hozza ki bőréből a maximumot, kötelességem jó példával elöl járni.

A számítógépes vizsgálatot végző szaktanácsadónak természetesen volt is ötlete, mivel lenne érdemes próbálkoznom: a kaliforniai professzionális kozmetikai márka, az Image pigmentfolt-halványító és feszesítő MD Skincare system termékcsaládját ajánlotta. Ez jó megoldásnak tűnt számomra, mivel eddig a folthalványítást legfőképpen azért halogattam, hogy ne kelljen hosszabb időre lemondanom a ránctalanításról. A csúcstechnológiás MD készítmények viszont a számos folthalványító összetevő mellett egyidejűleg tartalmaznak retinolt, növényi őssejteket, peptideket, szója- és tigrisfű kivonatot és még hosszan sorolhatnám –gyakorlatilag az összes ma ismert bőrmegújító és lifting hatású hatóanyagot!

Az Image MD szett használatát azoknak is ajánlják, akik peeling kúrába kezdenek, ugyanis e készítmények remekül előkészítik a bőrt a bőrmegújító kezelésekre.   Örömmel tettem hát félre minden egyéb kozmetikumomat és reggel-este az Image MD arctisztító, szérum, éjszakai krém és nappali krém lett a szépségápolási rutinom (szettben kaphatók!). Első szaglásra megszerettem a mandarin-narancs olajával illatosított termékeket – nincs is kellemesebb fáradt reggeleken az energiát adó aromaterápiánál! Ha valaki, hát én tudom, hogy a hatás kifejtéséhez a bőrsejtek ciklusa miatt legalább egy hónap használat kell, mégis pont olyan vagyok én is, mint a „civil” kozmetikum használók: igazán az azonnali eredmények lelkesítenek fel. Az Image MD pedig már a tisztítójával lenyűgözött: bőröm a finom savaknak köszönhetően rögtön bársonyosan sima tapintású lett! Már egy-két nap használat után finomodtak a tág pórusaim és 2 hét után sokkal kisebbek lettek.  A foltok persze kemény diót jelentenek, kell hozzájuk a következetes kitartás és türelem – de megérte! Egy hónappal később határozottan egyenletesebb, frissebb arcszínnek örülhettem és további két hét elteltével a foltok legnagyobb része visszavonulót fújt. A régi-régi hajszesz reklám jár a fejemben: hat hét hit és hat!

A szett tartalma:

• 118 ml-es savakat tartalmazó bőrmegújító habzó arctisztító. Az Image MD reconstructive facial cleanser amellett, hogy alaposan tisztít és eltávolítja a sminkmaradványokat felgyorsítja a sejtanyagcserét és elősegíti az arcápolók hatóanyagainak felszívódását.

• 28 ml-es bőrmegújító szérumot: Image MD reconstructive serum with TRI-C complex. Egyedülálló hidratáló szérum stabilizált C-vitamin komplex-szel a környezeti károsító hatásokat semlegesítiés öregedésgátló hatóanyagokat tartalmaz. Pórusösszehúzó, halványító, ragyogás-fokozó hatású.

• 28 ml-es regeneráló krém. Az Image MD reconstructive repair créme retinol, glikolsav és zsírban oldódó C-vitamin koncentrált koktélját tartalmazza. Bőrfiatalító, megújító és regeneráló hatású. Feszessé, fiatalossá és ragyogóvá teszi a bőrt.

• 57 ml-es fényvédős nappali hidratáló krémet. Image MD reconstructive moisturizer SPF 50 széles spektrumú fényvédelmet tartalmazó könnyű hidratáló krém, mely megakadályozza az újabb elszíneződések, foltok kialakulását, antioxidánsokkal, növényi őssejtekkel védi a bőrt.

Írta: Fodor-Kassai Mónika

Kapcsolat


1054 Budapest,
Alkotmány u. 18. 2/1. kapucsengő: Beautywood Group

info@beautywood.hu

+36 70 701 0454

Copyright © 2020 tokeletesbor.hu
Adatkezelési tájékoztató I Cookie kezelés